Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ελάτε να γυμναστούμε!

Ο Σύλλογός μας, από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο π. Δημοτικό Σχολείο στα Λουρδάτα, ξεκινάει για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, συνεδρίες γυμναστικής από επαγγελματία γυμνάστρια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Πρόεδρο του Συλλόγου στο τηλ.: 6936848841

Αποκαταστάθηκε η πινακίδα Λουρδάτα – Αγ. Παρασκευή στο γιοφύρι

Αποκαταστάθηκε από μέλη του Συλλόγου “Ο Πλάτανος” στη θέση της η πινακίδα που γνωστοποιεί σε ποιο χωριό εισέρχεται ο επισκέπτης.
Για ένα σχεδόν χρόνο, οι ξένοι επισκέπτες δεν γνώριζαν σε ποιο χωριό μπαίνουν αφού η πινακίδα που υπήρχε στην είσοδο του χωριού και συγκεκριμένα αμέσως μετά το γιοφύρι, είχε ξηλωθεί από εργολάβο του ΟΤΕ που ξέχασε να την ξαναβάλει στη θέση της. Με πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία των παρακάτω αναφερομένων μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουρδάτων “Ο Πλάτανος”, αποκαταστάθηκε στη θέση της η πινακίδα.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. Ευάγγελο Πετρούτσο και Βασίλη Φραγκισκάτο, καθώς και τα μέλη Διονύσιο Γαλιατσάτο και Χρήστο Μαγουλά για την εθελοντική τους προσφορα. Ιδιαίτερα τον κ. Μαγουλά που τυγχάνει και εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο Σύλλογος ευελπιστεί στην αγαστή συνεργασία μαζί του για την επίλυση πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινότητα των Λουρδάτων.