Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή στους ξενητεμένους συγχωριανούς


Αγαπημένοι ξενητεμένοι συγχωριανοί,

Γνωρίζουμε την αγάπη και νοσταλγία που έχετε για το χωριό μας, αλλά και για ολόκληρη την Κεφαλονιά, γι΄αυτό ο Σύλλογος μας, με αυτή την επιστολή στοχεύει στην πρώτη επικοινωνία μαζί σας, αφού η δεύτερη και καλύτερη, θα είναι η εφημερίδα που θα λαμβάνετε για να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα, τις χαρές και τις ...λύπες του χωριού και της περιοχής.
Η υπό έκδοση εφημερίδα του Συλλόγου θα εκδίδεται τρεις φορές το χρόνο (Ιανουάριο - Απρίλιο, Ιούνιο - Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έως Δεκέμβριο), θα περιέχει τα νέα του χωριού, τις δραστηριότητες του Συλλόγου, τα καλώς και τα κακώς κείμενα που χρήζουν της προσοχής όλων, καθώς και την ανάδειξη των πολιτιστικών της περιοχής, αποκλειομένων των πολιτικών θεμάτων. Η εφημερίδα που θα λάβετε (αν όλα πάνε καλά), στα μέσα του Ιανουαρίου 2015 ευελπιστούμε να περιέχει και επιστολές σας με υποδείξεις ή ότι άλλο θέλετε να δημοσιευθεί. Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και από το διαδύκτιο από την ιστοσελίδα www.lourdas.gr και το ιστολόγιο του Συλλόγου http://syllogosplatanos.blogspot.gr/ όπου δημοσιεύονται όλες οι δραστηριότητές μας.
Ελπίζουμε στην στήριξή σας στην προσπάθεια που κάνουμε, τόσο από ψυχικής όσο και υλικής άποψης. Το email μας είναι platanos@lourdas.gr και ο αρ. λογαριασμού για όσους θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια μας είναι Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR6501724530005453073102238
Μαζί με την επιστολή σας στέλνουμε την αγάπή μας και ένα μαγνητάκι για το ψυγείο με μια φωτογραφία της παραλίας του χωριού με πολλές ευχές για Καλές Γιορτές!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Χρόνια Πολλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου