Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Με χορό, σουβλάκια και πολλά λουλούδια υποδεχτήκαμε τον Μάη στην παραλία του Λουρδά


Με έναν καιρό που θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη, με χορό, σουβλάκια, πολλά λουλούδια και αθλητικές δραστηριότητες από παιδιά υποδεχτήκαμε τον ερχομό της άνοιξης και του καλοκαιριού στην παραλία του Λουρδά.
Τα εδέσματα συνοδεία κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών καταναλώθηκαν υπό τους ήχους μουσικής και παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα του Π.Σ. Βλαχάτων “Ο ΑΙΝΟΣ” και του συλλόγου μας. Τα παιδιά μαγεμένα από τον κλόουν, που επιστρατεύθηκε από τον σύλλογο μας, και τα κόλπα του με τα μπαλόνια.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης τον οποίο ευχαριστούμε για τη βοήθεια του, όπως και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη για την υποστήριξη και βοήθεια του ώστε να πραγματοποιηθεί η όμορφη εκδήλωση.
Επίσης, ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία: το ανθοπωλείο “Μπενετάτος Flowers”, Μπαζίγος, την “Μάντολα” με τα παραδοσιακά προϊόντα, τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας και τον Στέφανο από τα Μουσάτα για το κρασί, τον Τζωρτζάτο για το τυρί, τον Διονύσιο Μεταξά για τις αθλητικές δραστηριότητες με τα παιδιά, την Αμαλία Αταμάτη για την καλλιτεχνική εικονογράφηση στις μπλούζες των παιδιών και τέλος τον Π.Σ. Βλαχάτων “Ο ΑΙΝΟΣ” για τη συμμετοχή του με το συγκρότημα παραδοσιακών χορών.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους, τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχία της.
Καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν!


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου